Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، ندری کارشناس مسائل پولی و مالی در برنامه تیتر امشب درخصوص توقف  رشد پایه پولی و تاثیر آن در اقتصاد کشور گفت: رشد پایه پولی در آذرماه صفر بود. بخش سیال پول بخشی از پول است که درمعاملات مورد استفاده قرار می گیرد.

او ادامه داد: طی ماه های گذشته تمایل به انجام معامله در بازارهای مختلف کاهش پیدا کرده و به دنبال آن انتظارات تورمی هم کاهش یافته است که پیش بینی می شود در چند ماه آینده کاهش تورم محسوسی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ندری بیان کرد: در سال های اخیر بیشتر دارایی های مردم در بازار مسکن، ارز، طلا و سکه بود اما به دلیل اینکه انتظار می رود این بازارها دیگر افزایش قیمت چندانی نداشته باشند، معاملات در آن ها کاهش پیدا کرده که البته این به معنی رکود نیست و به دلیل کاهش انتظارات تورمی و کاهش التهابات خرید است.

این کارشناس مسائل پولی و بانکی با بیان اینکه همچنان رشد نقدینگی در کشور وجود دارد افزود: رشد خلق پول در اقتصاد از میانگین خودش بالاتر است و رشد نقدینگی همچنان داریم.

بیشتر بخوانید

نرخ تورم آذرماه به ۳۰.۵ درصد رسید

او ادامه داد: موتور رشد نقدینگی هنوز فعال است  آمار جدید به ما نشان می دهد انتظارات تورمی کاهش و تمایل به نگهداری ریال افزایش یافته است و این باعث می شود تورم ماهانه نسبت به ماه های قبل کاهش یابد. آخرین گزارش ارائه شده از میزان نقدینگی در کشور در مقایسه با ماه های قبل، وضع بهتری نشان می دهد.

ندری بیان کرد: اگر نفت بیشتری در سال آینده بفروشیم، ریال بیشتری به کشور وارد می شود و در صورتی که بانک مرکزی ارز نفروشد ممکن است رشد نقدینگی همچنان ادامه داشته باشد.

او افزود: رشد نقدینگی ناشی از افزایش دارایی های ارزی، افزایش بدهی بانک ها و افزایش بدهی دولت به بانک مرکزی است که توقف رشد نقدینگی نیاز به اصلاحات ساختاری نیاز دارد.

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بانک مرکزی نرخ تورم رشد نقدینگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۰۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی

امتداد - با توجه به پیش‌بینی بانک مرکزی از وضعیت نقدینگی در بازار بین‌بانکی، موضع عملیاتی بانک مرکزی در این هفته توافق بازخرید بود. از این رو، این بانک به اجرای عملیات بازار باز در قالب توافق بازخرید به مبلغ  2031.5 هزار میلیارد ریال اقدام کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی (۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به شرح زیر است:

    بانک مرکزی در چارچوب مدیریت نقدینگی مورد نیاز بازار بین‌بانکی ریالی، عملیات بازار باز را به صورت هفتگی و موردی اجرا می‌کند. موضع عملیاتی این بانک (خرید یا فروش از طریق ابزارهای موجود) بر اساس پیش‌بینی وضعیت نقدینگی در بازار بین‌بانکی و با هدف کاهش نوسانات نرخ بازار بین‌بانکی حول نرخ هدف، از طریق انتشار اطلاعیه در سامانه بازار بین‌بانکی(تابا) اعلام می‌شود. متعاقب اطلاعیه مزبور، بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند در راستای مدیریت نقدینگی خود در بازار بین‌بانکی، نسبت به ارسال‌ سفارش‌ها تا مهلت تعیین شده از طریق سامانه بازار بین‌بانکی (تابا) اقدام کنند.
بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند در روزهای شنبه تا چهارشنبه از اعتبارگیری قاعده‌مند (دریافت اعتبار با وثیقه از بانک مرکزی مطابق با ضوابط تعیین شده) مشروط به در اختیار داشتن اوراق مالی اسلامی دولتی و در قالب توافق بازخرید با نرخ سقف دالان نرخ سود (۲۴ درصد) استفاده کنند. 
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • چاپ تورم!
  • سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم چقدر است؟
  • ستون رشد نقدینگی ریخت
  • نرخ رشد پایه پولی با ۱۶٫۹ درصد کاهش به ۲۸٫۱ درصد در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ رسید
  • نرخ رشد پایه پولی ۱۶.۹ درصد کاهش یافت
  • بانک مرکزی: تورم کاهشی می‌شود | کاهش رشد پایه پولی به ۲۸.۱ درصد
  • نرخ رشد پایه پولی به ۱۶.۹ درصد رسید
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • تورم ترکیه در ماه آوریل به ۷۰ درصد رسید