Web Analytics Made Easy - Statcounter

دریافت 8 MB

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر قاسم جان‌بابایی معاون درمان وزیر بهداشت دیشب در یک برنامه زنده تلویزیونی با اعلام اینکه تعداد مراجعه به بیمارستان‌ها در مورد کرونا  ۳۰ تا ۵۰ درصد کاهش یافته است، افزود: این ویروس وابستگی به رفتارهای اجتماعی دارد و هر زمان که مردم مراعات کرده و در تجمعات و مهمانی‌ها حضور پیدا نکردند، بار بیماری کمتر شده اما هروقت نسبت به این بیماری ساده‌انگاری شد، روند بیماری رو به افزایش رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جان‌بابایی از مردم بابت همراهی و رعایت شیوه‌نامه‌ها، آن هم با وجود مشکلات اقتصادی کنونی قدردانی کرد و گفت: کاهش مراجعه به بیمارستان‌ها برای کرونا موجب شده تا تمرکز ما بر ارائه خدمات غیر کرونایی بیشتر شود و اگر اوضاع همینطور ادامه پیدا کند، شاهد کاهش روند ابتلا و مرگ و میر در کشور خواهیم بود.

او با بیان اینکه در هر استانی که مردم شیوه‌نامه‌ها و فاصله‌گذاری اجتماعی را بیشتر رعایت کردند، بار بیماری کمتر شده است، افزود: یکی از عواملی که بر میزان مرگ و میر کرونا تاثیر دارد، سن بیماران است. حدود ۱۲ درصد بیماران سن بالای ۸۰ سال دارند اما ۷۳ درصد فوتی‌های ما مربوط به افراد بالای ۶۰ سال است و از این رو با حفظ افراد مسن می‌توانیم مرگ و میر را تا ۷۰ درصد و بیشتر کاهش دهیم.

معاون درمان وزیر بهداشت همچنین با اشاره به عامل دیگر موثر بر مرگ و میر، گفت: بیماری‌های زمینه‌ای مثل دیابت و بیماری‌های قلبی نیز میزان فوت مبتلایان را بالا می‌برد، لذا میزان بار بیماری و شیوع اپیدمی هم سومین عاملی است که بر مرگ و میر تاثیر دارد.

وی در ادامه به موضوع واکسن کرونا اشاره کرد و گفت: مردم نگران واکسن نباشند. همچنین همه داروهایی که به کنترل و درمان بیماری کمک می‌کند، در کشور موجود است و تولید می‌شود.

معاون درمان وزیر بهداشت همچنین با تاکید بر اینکه تامین واکسن به معنی پایان کرونا نیست، افزود: واکسن، یکی از روش‌های کاهش بار بیماری است و شاید به معنی صفر کردن آن نباشد.

دراین‌باره بیشتر ببینید؛

آیا کسانی که کرونا گرفته‌اند واکسن دریافت نمی‌کنند؟ ویدئو | مهمترین عامل مرگ و میر کرونا در ایران کد خبر 573453 برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران چندرسانه‌ای - همشهری آنلاین بیماری - بیمارستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران بیماری بیمارستان بار بیماری مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۰۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری در گتوند

یاسر محمد جونی معاون سیاسی اجتماعی فرماندار گتوند گفت: فرزند آوری و جوانی جمعیت یکی از اهداف عالیه دولت است، که این موضوع در سطح کشور، استان و خاصه شهرستان گتوند از اهمیت بالایی برخوردار است.

او می گوید: از ادارات مربوطه در شهرستان انتظار می رود بیش از پیش در این رابطه اهتمام بیشتری داشته باشند و در فرهنگ سازی و ترویج فرزند آوری و جوانی جمعیت تلاش بیشتری داشته باشند.

 میلاد صافی معاون شبکه بهداشت و درمان گتوند گفت: فرزند آوری یک مبحث گسترده ای است، که ما نمی توانیم یک ارگان را در این خصوص دخیل بدانیم، بلکه از حاکمیت تا وضعیت اقتصادی و معیشتی و ...به این موضوع ارتباط مستقیم دارند، که مرکز بهداشت درمان گتوند در خصوص فرزند آوری و جوانی جمعیت در سطح شهرستان برنامه هایی را شروع کرده است.

معاون شبکه بهداشت و درمان گتوند گفت: در سال ۱۴۰۲ مرکزهای مشاوره ازدواج، باروری و آمادگی های زایمان در سطح شهرستان مداوم برقرار بوده است، که پیرو همین مسئله مقرر شده است که در سال ۱۴۰۳ دو مرکز مشاوره فرزند آوری و جوانی جمعیت در شهرهای جنت مکان و سماله دایر شود.

او می‌گوید: هدف از ایجاد مراکز مشاوره در سطح شهرستان گتوند، برای مشاوره و آموزش دادن به خانواده ها در خصوص فرزند آوری و جوانی جمعیت است.

معاون شبکه بهداشت و درمان گتوند گفت: در سال ۱۴۰۱ مرکز بهداشت و درمان  در سطح شهرستان ۶۸ درصد به خانواده ها مشاوره داد، که در سال ۱۴۰۲ به ۹۶ درصد رسیده است، امیدواریم که در سال ۱۴۰۳ این مشاوره هادر سطح شهرستان افزایش پیدا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری واکسن‌ کرونای شرکت آسترازنکا در سطح جهان
  • ۵۰ درصد ایرانی‌ها از بیماری‌های دهان و دندان رنج می‌برند
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • ۵۰ درصد ایرانی ها از بیماری های دهان و دندان رنج می برند
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • توجه به موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری در گتوند