Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرزو فلاحی با اشاره به اینکه شیب کاهش بیماری به معنی عادی شدن اوضاع کرونایی نیست، گفت: اگر تفکر عادی شدن اوضاع غالب شود همچنان پیک جدید و شدیدتری در ماه‌های آینده استان را دربرمی‌گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آرزو فلاحی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در گفتگو با خبرنگار کردتودی اظهار داشت: مناطقی در وضعیت قرمز قرار می‌گیرند که طی ۲ هفته اخیر متوسط میزان بستری روزانه آنها به ازای هر صد هزار نفر جمعیت بیشتر از 10 نفر باشد که متأسفانه این وضعیت هم اکنون در شهرستان‌های مذکور به وجود آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه شیب کاهش بیماری به معنی عادی شدن اوضاع کرونایی نیست، اضافه کرد: اگر تفکر عادی شدن اوضاع غالب شود همچنان پیک جدید و شدیدتری در ماه‌های آینده استان را دربرمی‌گیرد.

دکتر فلاحی با بیان اینکه شهرستان‌های استان شامل (مریوان، بانه، سقز، بیجار، دیواندره، سروآباد، کامیاران و دهگلان)  از لحاظ اپیدمی کرونا در وضعیت نارنجی قرار دارند، افزود: مناطق زرد با خطر شیوع متوسط، نارنجی پرخطر و قرمز خیلی پر خطر به شمار می‌آیند.

طبق اظهارات این مقام مسئول، در شهرهایی که تغییر وضعیت داده و اینک در شرایط نارنجی ‌هستند از شنبه محدودیت‌های کرونایی با توجه به وضعیت جدیدشان اجرا و اعمال خواهد شد.

دکتر فلاحی با بیان اینکه دورهمی‌های خانوادگی عامل گسترش کرونا و کانون اصلی این ویروس است، گفت: حضور در جمع‌های خانوادگی و دورهمی‌ها به علت گردش ویروس کرونا مهمترین فاکتور مؤثر در افزایش شمار مبتلایان به کرونا است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: افرادی که بدون توجه به پروتکل‌های بهداشتی در اجتماع ظاهر می‌شوند باور ندارند این بیماری کشنده شیوع پیدا کرده و باعث مرگ و میر خود و اطرافیانشان خواهد شد لذا همچنان با رعایت نکردن فاصله اجتماعی باعث گسترش بیشتر بیماری می‌شوند.

دکتر فلاحی خاطر نشان کرد: متأسفانه با وجود توصیه‌های مکرر، اکثریت مردم هنگام حضور در معابر و اماکن عمومی از ماسک استفاده نمی‌کنند و همین امر باعث افزایش شدید ابتلا به کرونا خواهد شد.

وی با اشاره به ایستادگی مدافعان سلامت و سپیدپوشان این عرصه که با تمام توان، جان بر کف و مقتدرانه در راستای حفظ جان مردم از هیچ کوششی فرو گذار نخواهند کرد، گفت: ماهها از شیوع کرونا می‌گذرد و کادر درمان خسته‌تر از همیشه در خط مقدم مبارزه با این ویروس همواره در تلاشند، لذا هر یک از ما نیز به نوبه خود باید آنها را دریابیم و برای کاستن باری از روی دوششان با رفتارهای خود و با رعایت بهداشت به قطع زنجیره ویروس کمک کنیم.

دکتر فلاحی در پایان بر ضرورت خود اظهاری از طریق ارتباط با سامانه تلفنی ۴۰۳۰ و سامانه اینترنتی www.salamat.gov.ir اشاره کرد و اظهار داشت: در صورت داشتن علائمی همچون تب یا لرز، سرفه، تنگی نفس، درد عضله و یا بدن درد، سردرد، از دست رفتن حس چشایی و بویایی، خشکی گلو، گرفتگی و آبریزش از بینی، تهوع، اسهال و استفراغ، فرض را بر ابتلا به کرونا بگذارید و در راستای حفظ سلامت خود و دیگران جهت تشخیص سریع با این سامانه در ارتباط باشید.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: عادی شدن اوضاع دکتر فلاحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۲۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عادی بودن وضعیت روستاهای حاشیه رودخانه دز در مقطع اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، بهمن یوسفی در بازدید از سیل بند‌های روستا‌های حاشیه دز بخش مرکزی اهوار افزود: با توجه به بارندگی شدید در استان و بالا دست و رهاسازی آب سد دز، حجم آب رودخانه دز در منطقه بامدژ بخش مرکزی اهواز بالا آمد، اما وضعیت تحت کنترل است.

وی افزود: ترمیم سیل بند‌هایی که آسیب پذیر بودند با همکاری بخشداری مرکزی و سازمان آب و برق خوزستان در حال انجام است.

یوسفی با بیان اینکه تمهیدات لازم اندیشیده شده است، ادامه داد: اهالی روستا‌ها به ویژه کشاورزان از تردد، توقف و فعالیت کنار رودخانه دز خودداری کنند.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری اهواز به منظور بررسی وضعیت رودخانه و سیل بندها، به همراه ناصر سیلاوی بخشدار مرکزی و عزیز ایزدیار رئیس امور آب اهواز از روستا‌های حاشیه دز در بخش مرکزی اهواز بازدید کردند.

دیگر خبرها

  • خودکشی قاتل پس از قتل خانوادگی در ملکان
  • اعضای جدید هیات مدیره بانک شهر با حضور حداکثری سهامداران انتخاب شدند
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • عادی بودن وضعیت روستاهای حاشیه رودخانه دز در مقطع اهواز
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور؛ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور/ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • اوضاع آب کدام استان‌ها خوب نیست؟ 
  • نیمار پس از کمک به سیل‌زدگان برزیل: دعا می‌کنم اوضاع به حالت عادی برگردد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟