Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار نصرالله فتحیان، مشاور وزیر بهداشت و مدیر هماهنگی بین دستگاهی در ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا  در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: خوشبختانه میزان بستری در بیمارستان ها کاهش پیدا کرده است اما این به معنای کنترل بیماری کرونا نیست. بر اساس بررسی های انجام گرفته میزان مرگ و میر بیماری کووید ۱۹ در حدود یک درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: میزان مرگ و میر ناشی از بیماری کرونا به دلیل تسلط بر بیماری و درمان موثر آن کاهش پیدا کرده است و بسیاری از افراد فوت شده مبتلا به  بیماری‌های زمینه ای بودند. بیماری کووید ۱۹ باعث شد تا مدیریت واحد در سراسر کشور ایجاد شود و خوشبختانه سازمان‌های مختلف از جمله اورژانس عملکرد قابل قبولی در این خصوص داشتند.

فتحیان با بیان اینکه سامانه غربالگری ملی یک تجربه خوب محسوب می شود، گفت: می توان این سامانه را به عنوان یک الگو برای کشورهای منطقه  شرق مدیترانه مطرح کرد. همچنین پیوست توانبخشی و روانشناسی در خصوص بیماران  کرونایی باید مورد بازنگری قرار گیرد. در این پیوست مراحل مختلف درمان در بیمارستان ها و نقاهتگاه به طور کامل مشخص شده است.

بیشتر بخوانید: همکاری بیش از یک هزار تیم جهادی برای مقابله با بیماری کرونا

مشاور وزیر بهداشت یادآوری کرد: ما اولین کشور در آسیای میانه هستیم که بیمارستان توانبخشی را راه اندازی کرده و حتی می توانیم به این منطقه خدمات توانبخشی صادر کنیم. خوشبختانه ایران در حوزه توانبخشی رشد خوبی داشته و از نظر نیروی انسانی دچار کمبودی نیستیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا در ایران بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۹۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروهای استنشاقی، مهم‌ترین دارو در زمینه کنترل و درمان آسم

دکتر مریم محلوجی‌راد درباره روش‌های درمانی نوین بیماری آسم گفت: داروهای استنشاقی، مهم‌ترین دارو در زمینه کنترل و درمان آسم است که سالیان سال مورد استفاده قرار گرفته‌ و نتایج خوبی برجای گذاشته‌اند. مقاومت‌هایی برای استفاده از اسپری‌های استنشاقی وجود داشت که با بهره‌ گرفتن از آموزش توانستیم در جهت رفع آن گام برداریم.

وی با بیان اینکه استفاده از عوامل «بیولوژیک» جزو روش‌های جدید درمان آسم به حساب می‌آید، گفت: استفاده از  «امالیزوماب» که در واقع یک  “Anti IgE”  است برای درمان آسم کاربرد دارد. امالیزوماب حدود دو سال است در کشور تولید شده، تجربه در مواجهه با بیماران نشان داده که اثرگذاری نمونه داخلی و خارجی این دارو یکسان است.

آموزش؛ گامی موثر در کنترل آسم

وی ادامه داد: وظیفه مراکز بهداشتی و دانشگاهی این است که به بیماران آموزش دهند و به آنها بگویند درمان فقط مصرف دارو نیست؛ بلکه شامل اجتناب از عوامل مسبب حمله آسم هم می‌شود. بیماران با بهره‌ گرفتن از آموزش باید بدانند که درمان در وهله نخست، اجتناب از عوامل محرک‌زا و گام دوم نیز استفاده از داروها است. حملات آسم با افزایش علائم سرفه، خس‌خس کردن و تنگی‌نفس شروع می‌شود و با پیش‌روی می‌تواند سبب افت اکسیژن خون‌ شود. در چنین شرایطی، بیمار باید در بیمارستان و حتی ای‌سی‌یو بستری شود. اغلب مرگ‌ومیر ناشی از آسم به علت حمله حاد آسم است که باعث تنگی نفس و کاهش اکسیژن می‌شود.  

محلوجی درباره آموزش در حوزه آسم گفت: تلاش‌هایی در زمینه آموزش آسم توسط انجمن آسم و آلرژی ایران با همکاری مرکز تحقیقات ایمونولوژی آسم و آلرژی صورت گرفته است. همایش علمی آسم هر ساله همزمان با روز جهانی این بیماری برگزار می‌شود و جدیدترین موارد مرتبط با آسم مورد بررسی قرار می‌گیرد. در کنار همایش علمی، «همایش آموزش خانواده» نیز برگزار می‌شود و نکاتی درباره بیماری آسم به بیماران و خانواده‌های آنها ارائه می‌شود. پزشکان تلاش می‌کنند که به بیماران به ویژه بیمارانی که برای نخستین‌بار به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند، نکات آموزشی لازم را ارائه دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • داروهای استنشاقی، مهم‌ترین دارو در زمینه کنترل و درمان آسم
  • تشخیص یک بیماری از روی انگشتان
  • ببینید | حال بد آرمین زارعی روی تخت بیمارستان؛ بیماری آقای خواننده چیست؟
  • چگونه آلزایمر را درمان کنیم؟
  • آرمین زارعی در بیمارستان بستری شد
  • ۲۴ درصد مرگ‌ومیرهای ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است
  • جزئیات جدید و دردناک از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای ؛ قصد فروش یسنا را داشتند
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای
  • کارگر ۳۵ ساله قصد فروش یسنا را داشت