Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسدالله قلی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، در خصوص خبر منتشر شده با موضوع تعطیلی ۴۰ جایگاه سوخت در کشور گفت: تعطیلی جایگاه‌ها به دلیل پلمپ نیست و عملا وقتی عبور و مرور با محدودیت روبرو می‌شود با نزدیک شدن فروش جایگاه‌ها به اعداد بسیار پایین، از لحاظ اقتصادی این بنگاه تعطیل و زیانده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هم اکنون در جایگاه‌های سوخت با کاهش فروش از ۳۰ الی ۷۰ درصد روبرو هستیم و در تعدادی از جایگاه‌ها فروش به پایین‌ترین اعداد رسیده است که برابر با تعطیلی جایگاه است. شرایطی که کرونا به وجود آورده باعث شده است جایگاه‌داران هزینه فراوانی برای اجرای پروتکل‌های بهداشتی بدهند و این موضوع هزینه‌ها را تا ۳۰ درصد افزایش داده است. این درحالی است که وزارت بهداشت پاسخگوی نیازهای جایگاه‌داران و ارائه اقلام بهداشتی برای این اماکن پرتردد و پرریسک نبوده است و مکاتبات ما و حتی استانداری محترم تهران با این وزارتخانه نتیجه بخش نبوده است.

رییس هیات مدیره انجمن صنفی جایگاهداران سراسر کشور خاطرنشان کرد: ما محدودیت‌های وزارت بهداشت را درک می‌کنیم ولی از دولت می‌خواهیم صدای جایگاه‌داران و کارکنان آنها را بشنود. دستورالعمل‌های صادره برای رعایت موارد بهداشتی بدون امکانات و اقلام مورد نیاز به صورت مناسب امکانپذیر نیست و جایگاه‌داران تا کنون هم با دغدغه ملی و ایثار با تمام توان مالی حتی قبل از صدور دستورالعمل‌ها برای مقابله با کرونا تلاش کرده‌اند.

وی تاکید کرد: از دولت می‌خواهیم قبل از صدور دستورالعمل‌ها پشتوانه اجرایی آنها را در جایگاه‌ها مدنظر قرار دهد تا از ایجاد تنش در جایگاه‌ها جلوگیری شود. در این خصوص بارها اعلام کرده‌ایم که آماده هرگونه رایزنی، مشورت و هم اندیشی هستیم.

قلی زاده گفت: همچنین در این شرایط میزان حق العمل جایگاه‌ها که برابر مصوبه هیات وزیران باید قبل از پایان سال مشخص می‌شد و می‌توانست مشوقی انگیزه‌بخش برای این صنف باشد، انجام نگرفت و این موضوع موجب گلایه‌مندی ماست.

وی ادامه داد: اکثر جایگاه‌های سوخت در شرایط کرونایی به مرز ورشکستگی نزدیک شده‌اند و چه بسیار جایگاه‌هایی که ورشکسته‌اند و تنها به خاطر آبروداری تعطیل نمی‌شوند. صنف جایگاه‌داران در زمان جنگ، تحریم‌ها و افزایش قیمت سوخت هم اولین بنگاه‌های اقتصادی فعالند که با آسیب‌های فراوانی مواجه می‌شوند و علیرغم شرایط مختلف با تلاش مثال زدنی ارائه خدمات به مردم را قطع نمی‌کنند.

رییس هیات مدیره انجمن صنفی جایگاهداران سراسر کشور یادآور شد: قبل از پایان سال درخواست‌های حداقلی خود که قابلیت اقدام دارد، به معاون اول رییس جمهور، رییس سازمان برنامه و بودجه ، وزیر نفت و مسئولان مرتبط ارائه داده‌ایم و معتقدیم در بحث حمایت از کسب و کارها و بنگاه‌های اقتصادی در شرایط فعلی، جایگاه‌های سوخت باید مورد حمایت ویژه قراربگیرند تا همه با اتحاد و همدلی بتوانیم از این شرایط سخت عبور کنیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ارائه خدمات به مردم جنگ سازمان برنامه و بودجه وزارتخانه کاهش فروش جایگاه داران جایگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۷۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش فروش آیفون در چین

ایتنا - داده‌های رسمی نشان داد پس از کاهش قیمت‌ها توسط اپل و خرده‌فروشان، فروش آیفون در چین در مارس، حدود ۱۲ درصد افزایش یافت.
داده‌های دولتی نشان می‌دهد فروش گوشی‌های هوشمند خارجی که بخش عمده آن را گوشی پرچمدار اپل تشکیل می‌دهد، در مارس نسبت به مدت مشابه سال گذشته، به ۳.۷۵ میلیون دستگاه افزایش یافته است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، طبق محاسبات بلومبرگ بر اساس گزارش ماهانه آکادمی فناوری اطلاعات و ارتباطات چین، این رقم تقریبا یک تغییر قابل توجه از افت ۳۷ درصدی در دو ماه اول سال ۲۰۲۴ است.

این بازخوانی رسمی پس از آن منتشر شد که تیم کوک، مدیرعامل اپل، هفته گذشته در برابر سوال یک تحلیلگر در مورد سه ماهه مارس، بدون ارائه جزئیات بیشتر، گفته بود: فروش آیفون در سرزمین اصلی چین، رشد کرده است.

اپل از سال ۲۰۲۳ که هواوی بازگشت قدرتمندانه‌ای به بازار داشت و ممنوعیت غیررسمی استفاده از آیفون در سازمان‌ها و شرکت‌های دولتی چین، در مهم‌ترین بازار خود پس از آمریکا، تحت فشار قرار گرفته است.

داده‌های آکادمی فناوری اطلاعات و ارتباطات چین، نشان می‌دهد مجموع فروش گوشی‌های خارجی در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴، کاهش ۲۷ درصدی داشته است.

اپل و فروشندگان چینی این شرکت، کاهش قیمت‌ها را از ابتدای سال ۲۰۲۴ آغاز کردند. هفته گذشته، این شرکت سرمایه‌گذاران را با رشد درآمد سه ماهه از بازار چین شگفت زده کرد. این آمار برخلاف اطلاعات منتشره در ماه‌های گذشته بود که کاهش سریع فروش آیفون در چین را نشان می‌داد.

کوک گفت: درآمد آیفون در سرزمین اصلی چین، بدون در نظر گرفتن اختلالات زنجیره تامین دوران کرونا در سال ۲۰۲۲، افزایش یافته است. وی درباره این معیار، توضیحی نداد و تنها تعهد اپل نسبت به این بازار را مورد تاکید قرار داد که با وجود کوچک شدن، همچنان ۱۸ درصد در فروش خالص اپل سهم دارد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، سرمایه‌گذاران به دلیل نقش چین به عنوان یک بازار عظیم و یک پایگاه تولید برای آیفون، عملکرد اپل در این کشور را زیر نظر دارند. همچنین به دنبال محرک‌های رشد فراتر از چین هستند. اپل هفته جاری برای تجدید حیات لاین سایر محصولاتش، آی‌پد پرو جدید و آی‌پد ایر بزرگتری را رونمایی کرد.

دیگر خبرها

  • افزایش فروش آیفون در چین
  • کاهش ۳۱ درصدی حوادث ریلی مهم/حوادث درجه یک ۶درصد افزایش یافت
  • رشد ۲۰ درصدی گروه نفت و گاز در سال گذشته
  • گزارش بورس امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات‌دهی بانک‌ها در سال ۱۴۰۲
  • اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین
  • افزایش ۲۴ درصدی حجم مبادلات اقتصادی از پایانه مرزی میرجاوه
  • سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم چقدر است؟
  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد